"BEDRIFT TIL BRAND!"

I LØPET AV ÉN INTENSIV DAG

Ønsker du å skille deg ut i mengden?

DETTE ER FOR DEG SOM:

Illustrasjonsfoto-jannecke-stabell

"Hva vil det bety for bedriften din å bli mer synlig?"

BRANDING MED ARKETYPER

Hvilken personlighet har businessen din og hvordan kan du bruke disse til å tiltrekke deg de rette kundene? Ta 'Branding med arketyper' testen og finn det unike ved deg!

OPPLEVELSE

Basert på at vi mennesker tar beslutninger basert på FØLELSENE våre, hva ønsker du at kundene skal føle i møte med deg? Det er her de virkelig føler en tiltrekning mot DEG!

VERDIER

Hvilke verdier har du? Dette er ikke tilfeldige ord som er kjekke å ha på hjemmesiden, men strategisk definert tillitsbygging basert på styrkene i personligheten din.

Din unike brand profil

På slutten av dagen har vi utarbeidet din helt unike brand profil, som tydeliggjør hvem du er, hva du gjør og hva du står for. Du blir en magnet for dine kjernekunder!

din unike brand profil

- i løpet av én intensiv dag:

FAQ'S (ofte stilte spørsmål)

Vi starter kl. 1000 og holder på til kl. 1500

Jeg er så glad du spør! Jeg er så glad for at du vurderer å investere i deg selv. La oss ta en prat – både for å bli litt bedre kjent og for å ta de spørsmålene du måtte ha – før vi finner en dag vi skal jobbe sammen. Er du ikke bare SÅ klar for å posisjonere deg som et tydelig BRAND? En prat med meg koster deg ingenting annet enn tiden din, så hva har du å tape? Derimot har du MYE å vinne! Med din unike brand profil vil du tiltrekke deg de kunden som ønsker å jobbe med nettopp DEG, sånn at du bygger en lønnsom bedrift du kan leve av. Let’s do this!

Dette er for deg som ser verdien i å bygge opp bedriften rundt personligheten din – dette gjør vi basert på branding med arketyper. Hvilken personlighet har du og hvordan bruke den til din fordel i businessen din? Du ønsker med andre ord å gå fra å være en bedrift i mengden til å bli et tydelig brand og du ønsker ikke minst å tiltrekke deg flere av dine kjernekunder – de som ønsker å jobbe med akkurat DEG!
Er du ambisisør og klar for å brette opp ermene og gjøre jobben? Du drømmer om en business du kan leve av så du får den friheten og livsstilen som passer deg aller best?
Da er dette for deg, så da har jeg en utfordring til deg. Ikke vent en dag lenger, hopp i det i dag! Vi høres 😉