Ta Neste Steg På Veien Mot Friheten Du Drømmer Om

Henting i barnehagen, løpetime på Sats, sofakos med verdens fineste mann og vinkveld med venninner. Jobbing fra hytta i Kragerø eller fra en café i Paris (dans le Marais, bien sure!). Akkurat når det måtte passe meg, så jeg får kabalen til å gå opp. Jepp, det er mulig – for oss begge! 

portrett.image

Hva venter du på? Skal vi ikke bare hoppe i det!

Jeg er Jannecke Stabell — og som du skjønner trives jeg som aller best når jeg kan sjonglere familie, venner, hobbyer OG jobb –  når og hvor det måtte passe meg;)

Jeg digger salg og markedsføring, og når jeg kan hjelpe deg med å bygge deg + din business som et   t y d e l i g   b r a n d   så du tiltrekker deg enda flere kunder, ja, da koser jeg meg glugg! 

Jeg har 15 år bak meg med jobb innenfor markedsføring, salg og kommunikasjon, i alt fra store internasjonale selskaper til mindre bedrifter og oppstartsbedrifter. 

Samt en 4-årig markedsføringsutdannelse fra England og en Executive MBA (Master of Business Administration) fra BI Oslo & ESCP Business School i min favorittby, Paris. 

 

Ja, og så har jeg reiselivsstudier bak meg. For når vi er inne på dette med å bygge et brand så kan jeg jo avsløre at min sterkeste personlighetstype (såkalt branding arketype) er Oppdageren;) Jeg elsker å treffe nye mennesker & oppdage kulturer, og en av mine mantra er at vi må ta oss tid til å nyte reisen underveis til målet. Det er like viktig som å nå selve målet, er du ikke enig? 
Hvilken seier kan du feire I DAG for bedriften din, stor eller liten??

Dersom vi etter hvert blir kjent, blir du nok ikke overrasket over at min nest sterkeste personlighet (arketype) er Kunstneren, for kreativiteten i meg står veldig sterkt. Jeg digger å leke meg med tekst og design sånn at unikheten og styrken i et brand kommer til sin rett 🙂

Du da, er du klar for å finne ut av hvilke personligheter, eller Branding arketyper, ditt brand består av?

Når Jeg Ikke Jobber....

… finner du meg ute på ski (både bortover og nedover – og sikkert skikkelig på trynet innimellom), hengende på café med familie eller venner,  eller inne på Mac’en der jeg designer en fotobok. Kan holde på i tiiiiimesvis. Ja, eller så pusler jeg puslespill, der er jeg god 😉

7 fun facts om du vil bli litt bedre kjent med meg...

  1. Sjokoladeelsker! Jeg mener, hvem er ikke det?
  2. Crazy Cat Lady, det er meg!
  3. Eller Jaja, som jeg også blir kalt. Kallenavnet ble til på en date mens jeg bodde i Paris – han het Julien og ble kalt Juju, så da ble det Jaja på meg, dah. Kallenavnet ble med meg hjem til Norge, det gjorde ikke han..
  4. Lesehest – har du boktips??
  5. Ei lita løpetur med Dagny på øret gir så bra energi!
  6. Dagen blir bittelitt bedre med neglelakk på 😉
  7. En rekrutterer jeg var i dialog med for noen år siden dømte meg nord og ned fordi jeg har jobbet i så mange ulike bransjer. Ingen rød trå mente han. Ha! Hvem har bruk for all den kunnskapen nå som jeg skal hjelpe gründere og entrepreneurer i deres bransjer. Moi!

Det var litt om meg - og nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med deg!